Opintopisteitä Karelia-ammattikorkeakoulun ja Itä-Suomen yliopiston opiskelijoille

📢Opiskeletko Karelia-ammattikorkeakoulussa tai Itä-Suomen yliopistossa?

Onko sinulla liikeidea, mitä haluat viedä eteenpäin?

Lähde mukaan The Power of Pitch ideakilpailuun ja hanki samalla opintopisteitä!

Karelia-ammattikorkeakoulun opiskelijoista kaikki vähintään alkukilpailuun valitut voivat saada 1-3 opintopistettä opintojaksolta ”Liikeidean kehittäminen”. Saadaksesi opintopisteet, ota yhteyttä kilpailun jälkeen yrittäjyyden yliopettaja Heikki Immoseen (heikki.immonen@karelia.fi).

Itä-Suomen yliopiston opiskelijana voit saada ”Kasvatus ja koulutusalan yrittäjyys” (5 op) opintojakson hyväksiluettua kokonaan, jos käyt kaikki kilpailun vaiheet finaalia myöten läpi. Jo pelkkä kilpailuun osallistuminen mahdollistaa yhden opintopisteen hyväksiluvun edellämainitun opintojakson tietyistä harjoituskerroista, riippumatta menestyksestä kilpailussa. Tällöin hyväksiluvun saa vain, jos suorittaa kyseisen opintojakson muuten hyväksytysti.

Hyväksiluku ja yhteydenotot: anssi.salonen@uef.fi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: