Tietoa kilpailusta

The Power of Pitch -ideakilpailu muodostuu kolmesta osasta:

Osa 1: Ilmoittautuminen

Power of Pitch -ideakilpailun ensimmäinen vaihe oli ilmoittautuminen. Ilmoittautuminen päättyi 15.09.2022 ja nyt kilpailu on käynnissä.

Osa 2: Videokarsinta

Marraskuun koittaessa tapahtuu välikarsinta, jolloin kilpailijoiden tehtävänä on nauhoittaa viiden minuutin pituinen video, jossa he kertovat ideastaan. Valmentajat valmentavat kilpailijoita idean kehittelyssä ja videon tuottamisessa.

Videot lähetetään yritysten tuomareille arvioitavaksi. Tuomareiden yhteisarvioiden perusteella selviää ketkä kuusi finalistia jatkavat loppukilpailuun.

Osa 3: Loppukilpailu

Kilpailun viimeinen vaihe eli loppukilpailu järjestetään helmikuussa 2023. Loppukilpailussa jäljellä olevat kuusi finalistia pääsevät esiintymislavalle, jossa he esittävät ideansa yleisölle.

Idean esittämistapa on vapaa, kunhan seuraavat kolme kriteeriä täyttyvät:

  • esitys liittyy ideaan
  • esitys on turvallinen ja hyvien tapojen mukainen
  • esitys on enintään 10 minuuttia pitkä

Esitysten jälkeen tulee yleisöäänestys, jonka perusteella valitaan kilpailun voittajat ja muut kilpailijoiden loppusijoitukset.

Kun yleisö on äänestänyt ja finalistien loppusijoitukset ovat selvinneet, jokainen kilpailija valitsee tulosjärjestyksessä mieleisensä palkinnon kuudesta eri vaihtoehdosta.

Palkinnot tarjoaa viisi tuomariyritystä sekä Draft-yrittäjyysohjelma.

Lue kilpailun säännöt täältä.

Kilpailun järjestäjinä toimivat ammattiopisto Riverian, Karelia-ammattikorkeakoulun, Joensuun Lyseon lukion sekä Itä-Suomen yliopiston yrittäjyysopettajista koostuva työryhmä sekä Itä-Suomen yliopiston soveltavan kasvatustieteen ja opettajan koulutuksen osaston EduEntr – Koulutusyrittäjyys ja yritysyhteistyö -hanke, jota rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto.

Designed by Kuulas Unit OSK.