Tuomarit

Välikarsintojen tuomaristo koostuu viidestä yrityksen edustajasta. Täältä voit lukea lisää heidän edustamista yrityksistä.

Kooders

Kooders on Joensuulainen konsultoiva digitoimisto joka tuottaa pääasiassa liiketoimintaa tehostavia selainpohjaisia palveluita aina nettisivuista toiminnanohjausjärjestelmiin.

Tuomari: Miikka Kostian


Kelluu Airships

Kelluu tuottaa jatkuvaa ilmasta käsin tehtävää havainnointia kehittämänsä ilmalaivateknologian avulla.

Tuomari: Jiri Jormakka

Ote Kiipeilykeskus

Ote – Kiipeilykeskus tarjoaa viihtyisää, turvallista ja hauskaa sisäkiipeilyä. Yli 400m2 seikkailullisille kiipeilyseinille ovat tervetulleita niin
vasta-alkajat kuin kokeneemmatkin harrastajat.

Tuomari: Emil Helotie 

nocfo

nocfo on moderni, helppokäyttöinen ja ilmainen kirjanpito-ohjelma pienyrityksille ja yhdistyksille. nocfo mahdollistaa yhä useammalle kirjanpidon tekemisen itse.

Tuomari: Teemu Karuluoto

Motonet


Motonet on suomalainen perheyritys ja osa Broman Group -konsernia, joka on autojen ja moottoripyörien varaosa- ja tarvikemyyntiin sekä työkalujen, veneily- ja kalastustarvikkeiden, kodin ja vapaa-ajan tuotteiden myyntiin erikoistunut konserni. Motonetin vuoden 2021 liikevaihto oli 430 miljoonaa euroa ja yhtiö työllisti noin 1500 työntekijää. Motonetin 40 tavaratalosta 39 palvelee Suomessa ja yksi Virossa, Tallinnassa.

Tuomari: Harri Broman

Designed by Kuulas Unit OSK.